Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

2010

Και μεσα σε ολη αυτή την ανακατωσούρα που επικρατεί με την οικονομική κρίση και τα νοικοκυριά που δυσκολεύονται να επιβιώσουν , η την πανδημία και τα τόσα θύματα που σκορπάει έχουμε να αγχωνόμαστε και με το ότι μείνανε μόνο 4 χρόνια και μετά ..μπαμ… έρχεται το τέλος .
Σύμφωνα λοιπόν με τα ημερολόγιο των Μάγια που όλα τελειώνουν το 2012 και σε αυτό βασίστηκε και ο αμερικάνος φυσικός Λορενς Τζοσεφ που έγραψε το βιβλίο apocalypse 2012 σε 4 χρόνια από τώρα και με ακρίβεια 20/12 θα έρθει το τέλος αυτού του μάταιου κόσμου με φοβερές εκρήξεις ηφαιστείων μαγνητικές καταιγίδες και αλλά τρομερά φαινόμενα όπως σεισμοί απίστευτου μεγέθους. Μετά τις 20/12 την επόμενη μέρα ακριβώς δηλαδή λένε οι Μάγια λοιπόν ότι ο ήλιος θα ευθυγραμιστη με το κέντρο του γαλαξία μας για πρώτη φορά μετά από 26.000 χρόνια. Ακούγεται λίγο τρομαχτικό αυτό αν και δεν έχω πολυκαταλαβει γιατί αφού γενικά παρατηρούνται ευθυγραμμίσεις πλανητών συνέχεια από τους επιστήμονες. το 2002 για παράδειγμα 5 πλανήτες ευθυγραμιστικαν χωρίς καμιά συνέπεια… τέλος πάντων συνεχίζουμε .
Ο κος Τζοσεφ επίσης πιστεύει ότι το υπερηφαιστειο του Γελοουστουν που βρίσκετε στις ΗΠΑ και κάνει έκρηξη καταστροφική μια φορά στα 700.000 χρόνια θα ενεργοποιηθεί και θα γίνουν φοβερές ζημιές . από την άλλη βέβαια οι γεωλόγοι που το παρατηρούν δεν βλέπουν τίποτα ανησυχητικό για την επόμενη 10 ετια.
Μου θυμίζει λίγο το τέλος που περιμέναμε όλοι το 2000 και τελικά δεν ηρθε . τόσα παρτυ και τόσος χαμός, περιμέναμε τους υπολογιστές να τρελαθούν και τα συστήματα να καταρρέουν αλλά τελικά τίποτα. Ξοδεύτηκαν περίπου 300 δις δολάρια για επεμβάσεις στα συστήματα πληροφορικής να αποφύγουν το millennium bug μα τελικά το μόνο bug ήταν από τα χιλιάδες πυροτεχνήματα σε όλο τον κόσμο.
Δεν πειράζει περάσαμε όλοι υπέροχα και ας είχαν μαζευτεί παντού τρελάρες να φιλιούνται λίγο πριν χαθούν κλαίγοντας η γελώντας για το τέλος. Τέλος δεν ηρθε.
Το τέλος έχει όμως το έχουν δει πολλές φορές στο παρελθόν με ομολογουμένος μεγάλη αποτυχία.
Στις 17/12/1919 ο σεισμολόγος μετερεολογος Αλμπερτο Πορτα είχε προβλέψει μοιραία σύνοδο 6 πλανητών.
Αλλά και οι ιεχωβάδες είχαν πει μέσω του ιδρυτή τους Τσαπλς Πασελ ότι το 1914 φθινωπορο θα ήταν η ημέρα της κρίσης μετά είπαν οι οπαδοί του ότι η μέρα αυτή θα ήταν το 1925 μετά το 1941 μετά το 1975 και τέλος το 1984. αφού είδαν και αποείδαν σταμάτησαν τις προβλέψεις.
19 Μαΐου του 1719 ο Ελβετός μαθηματικός ΖΑΚ ΜΠΕΡΝΟΥΛΙ είχε πει ότι η γη θα εξαφανιζόταν μετά από φοβερή σύγκρουση με έναν κομήτη.
Ο γνωστός σε όλους Νοστραδαμος είχε πει ότι το έτος 1732 θα ήταν το τελευταίο μας. Αλλά και τον 7 του 1999 είχε προβλέψει το τέλος ο ίδιος.
Και όμως μετά από αυτές κι άλλες άπειρες προβλέψεις πιο πολλές πιθανότητες έχουμε να καταστραφούμε μόνοι μας παρά από φοβερά και τρομερά φυσικά η υπερφυσικά φαινόμενα.
Παρόλα αυτά θα σας συμβούλευα να μην παρασυρθείτε από την κινδυνολογία που επικρατεί φέτος και αρχίσετε να πουλάτε περιουσίες για να περάσετε καλά τα 2 τελευταία σας χρόνια. Λίγο ηρεμία δεν βλάπτει.
Να ζείτε όμως όσο πιο καλά μπορείτε .
αυτό είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς πρέπει να συμβαίνει στις ζωες μας και όλοι να ζούμε την κάθε στιγμή όμορφα σαν να είναι η τελευταία μας και πάντα να θυμόμαστε λίγο σεβασμό στο περιβάλλον για τη αυτή η ριμαδα η γη δεν μας ανήκει την δανειστικάμε από τους προγόνους μας και θα την παραχωρήσουμε στα παιδιά μας . ας μην την καταστρέφουμε με εγωιστικές απερίσκεπτες πράξεις αλλά ο καθένας από μόνος στου σαν μονάδα ας προσέξει πως φέρετε στην γη για να σταματήσει να μας εκδικητε.
Και μην ξεχνάτε έχουμε 2 χρόνια να ετοιμαστούμε να διοργανώσουμε τα καλύτερα παρτυ να το διασκεδάσουμε το τέλος που έρχεται και αν μας την κάνει πάλι και δεν έρθει …. Υπομονή έχουν προβλέψει ότι 19/1/2038 στις 5.14 ώρα Ελλάδος λένε για άλλο millennium bug κάτι με συστήματα πάλι αλλά κάτι είναι κι αυτό.
Πρέπει να ξεφυλλίσω πάλι τον Νοστραδαμο να δω τι άλλο έχει για μετά και θα σας ενημερώσω.


emily the strange

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου