Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Τι σημαίνει η οικονομική κρίση για ένα νέο και πώς την αντιμετωπίζει;

Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια λένε… επειδή από τρέλα πάμε καλά, είπαμε να ρωτήσουμε και τους “μικρούς”. Και για να έχει και λίγο παραπάνω ενδιαφέρον, ζητάμε από τους νεότερους φίλους μας να μας βοηθήσουν. Έτσι λοιπόν, το περιοδικό Ανατολικά διοργανώνει διαγωνισμό άρθρου για τους μαθητές της α΄ και β΄ λυκείου των λυκείων Δήμου Θέρμης με θέμα:

Τι σημαίνει η οικονομική κρίση για ένα νέο και πώς την αντιμετωπίζει;

Δεν μας ενδιαφέρει να δούμε πόσο σωστά χειρίζεστε την ελληνική, θέλουμε απλά να διαβάσουμε απόψεις και ιδέες που δεν χωρούν στα δικά μας κεφάλια.

Το κείμενο θα πρέπει να παραδοθεί μέχρι την Παρασκευή 30 Απρίλιου σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση smoustakalis@anatolika-mag.gr, ή σε έντυπη μορφή στα γραφεία του περιοδικού (Στενημάχου 19, Θέρμη). Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2310466225. Οι 3 νικητές θα δουν τα άρθρα τους δημοσιευμένα με σειρά προτεραιότητας στα επόμενα τεύχη και θα κερδίσουν τα παρακάτω δώρα:
Πρώτο έπαθλο: 1 Πρόγραμμα Μαθησιακής Επιτυχίας, 600€ (Nlpsolutions) + 1 Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού 300€ (Be alive).
Δεύτερο έπαθλο: 1 Πρόγραμμα Μαθησιακής Επιτυχίας, 600€ (Nlpsolutions).
Τρίτο έπαθλο: 1 Πρόγραμμα Καλοκαιρινού Κύκλου Μαθημάτων 300€ (Φροντιστήρια Ι.Α. Κιζιρίδη) + Αγορά βιβλίων 50€ (Βιβλιοχαρτοπωλείο ‘Η Θερμη’) +Αγορά αθλητικού εξοπλισμού 50€ (Center Sport).


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έπαθλα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ανατολικά στο τηλέφωνο 2310466225 ή με τους χορηγούς του διαγωνισμού. Μπορείτε ακόμα να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού (http://www.anatolika-mag.gr/).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου